UEFA NEMA MILOSTI: Još jedan klub izbačen iz Evrope, oni sve okrenuli na šalu

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2023, 13:33

UEFA NEMA MILOSTI: Još jedan klub izbačen iz Evrope, oni sve okrenuli na šalu

Doživeli sudbinu Osasune.

Kad je UEFA u pitanju nema šale. Evropska kuća fudbala donela je odluku da posle Osasune iz Evrope izbaci i tim iz San Marina, SS Virtus.

Taj klub je izborio učešće u kvalifikacijama za Ligu konferencija, ali ipak neće igrati pošto ih je UEFA suspendovala zbog kladioničarskog skandala koji datira iz 2017. godine.

Nakon odluke UEFA, SS Virtus se obratio direktno Osasuni, koja je doživela istu sudbinu ovog leta.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
2017 senesindeki bahis skandalı dolayısıyla UEFA Avrupa Konferans Ligi'nden men edilen San Marino kulübü Virtus AC, 2013/14 sezonundaki şike skandalından dolayı UEFA tarafından diskalifiye edilen Osasuna'ya hazırlık maçı teklif etti.

"Merhaba Osasuna, UEFA ikimizi de Avrupa… pic.twitter.com/puI5Ik8YV0

— golvarmi.com (@golvarmi) July 6, 2023

-Hej, Osasuna, pošto nas je UEFA oboje izbacila iz Lige konferencija, možda bismo mogli da iskoristimo ovu priliku i odigramo prijateljsku utakmicu diskvalifikovanih - glasila je poruka ekipe sa San Marina koja je sve okrenula na šalu.

Osasuna je izbačena zbog nameštanja utakmica 2013. godine od strane tadašnje klupske uprave.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.