UEFA NE ODUSTAJE: Zvezdi preti nova kazna (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Sep.2018, 10:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UEFA NE ODUSTAJE: Zvezdi preti nova kazna (FOTO)

Evropska kuća fudbala pokrenula novi postupak.

Crvena zvezda je prošle srede u Salcburgu odigrala 2:2 protiv domaćina i tako ostvarila najveći uspeh još od titule prvaka evrope 1991. i plasira se u Ligu šampiona. Međutim, u trenucima slavlja neposredno po poslednje sudijskom zvgižduku, dogodilo se nešto što bi moglo skupo da košta srpskog šampiona.

Navijači Zvezde su, presrećni zbog izborene Lige šampiona, uleteli na teren i počeli da slave sa svojim ljubimcima, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali UEFA na to ne gleda blagonaklono. Evropska kuća fudbala je juče objavila na svom sajtu da će biti pokrenut postupak protiv crveno-belih, ali i protiv Salcburga kao domaćina utakmice.

Salcburg očekuje kazna zbog uletanja navijača na teren, blokiranja stepenica i baklji, a austrijskom timu će kazna biti saopštena 27. septembra. Sa druge strane, Zvezda se tereti zbog uletanja navijača na teren, bakljade, nanete štete na stadionu, bacanja stvari na teren i isključenja pomoćnog trenera Milana Kosanovića. Crveno-beli će odluku UEFA o kazni saznati 7. septembra.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.