Izvor: Nezavisne Novine, 23.Maj.2017, 17:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UEFA: Finale Lige Evrope nije u opasnosti

Nakon napada u Mančesteru poslije koncerta Arijane Grande, UEFA se izjasnila rekavši da finale LE između Junajteda i Ajaksa u Stokholmu nije u opasnosti.

"Policija to tretira kao teroristički napad u Mančesteru. Nemamo nikakve informacije da bi moglo da bude ugroženo finale Lige Evrope i da taj napad ima bilo kakve veze sa sportom, tako da finale Lige Evrope nije u opasnosti", saopštila je UEFA.

Najmanje 22 osobe izgubilo je život, među njima i napadač. Još >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << najmanje 59 je povrijeđeno, a pomenuto finale Lige Evrope odigraće se, dakle, po planu u Stokholmu u srijedu od 20:45. Inače, konferencija za medije koju je trebalo da održe predstavnici Junajteda je otkazana.

(sportklub.rs)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.