UDRUŽILI SE SRPSKI ŠAMPIONI: Sportisti donirali 3.500 testova za koronu

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Mar.2020, 17:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UDRUŽILI SE SRPSKI ŠAMPIONI: Sportisti donirali 3.500 testova za koronu

Humanost na delu.

 Brojni srpski sportisti uključili su se aktivno u bitku protiv pošasti zvane koronavirus i donirali 3.500 testova preko potrebnih Srbiji

Srpski šampioni, uz čije rezultate smo se radovali prethodnih godina, odlučili su da se udruže i pomognu svom narodu u borbi protiv ove opake bolesti.

Marina Maljković, trener naših trofejnih košarkašica, okupila je brojne sportiste u ovoj ideji. Učešće su uzeli Milica Mandić (tekvondo), >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Tijana Bogdanović (tekvondo), Ivana Španović (atletika), Danilo Anđušić (košarka), Ivana Maksimović Anđušić (streljaštvo), Aleksandar Kukolj (džudo), Jovana Perković (karate), Zorana Arunović (streljaštvo), Maja Škorić (košarka), Petar Nenadić (rukomet), kao i treneri Roksanda Atanasov (karate), Jelena Arunović (streljaštvo), Dragan Jović (tekvondo), Miloš Pađen (košarka), Vladimir Vuksanović (košarka), Goran Obradović (atletika) i Vladimir Sašić koji su donirali oko 3.500 testova.

Pitali smo nadležne šta je trenutno najpotrebnije da bi što pre pobedili pritivnika i na ovom terenu, a to su trenutno testovi! Uz disciplinu svih nas verujem da ćemo sve ovo prebroditi - istakla je Milica Mandić.

Javio se iz Mađarske i rukometaš Petar Nenadić.

- Nisam u Srbiji, ali želim svim srcem da pomognem svom narodu!

Košarkašica Maja Škorić je poručila:

- Ovu bitku svi zajedno moramo da dobijemo! Samo treba slušati nadležne.

Atletičarka Ivana Španović veruje u srpsko zajedništvo:

- Moramo da budemo jaki i uporni! Nadam se da smo ovim testovima bar donekle pomogli da Srbija što bolje preskoči koronavirus.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.