UDARAC OTVORENOM ŠAKOM, PRE TOGA SVAĐA U AUTU: Supruga Vuka Radivojevića iznela OVE detalje

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jul.2023, 10:46

UDARAC OTVORENOM ŠAKOM, PRE TOGA SVAĐA U AUTU: Supruga Vuka Radivojevića iznela OVE detalje

Prijavila je policiji nasilje.

Po nalogu dežurnog javnog tužioca Prvog osnovnog javnog tužilastva u Beogradu, bivšem košarkašu Crvene zvezde Vuku Radivojeviću je određeno zadržavanje zbog izvršenja krivičnog dela nasilje u porodici.

Naime, u ponedeljak u periodu između 02.00 i 03.00 časova na području opštine Zvezdara oštećena L.R. je prijavila policiji da ju je suprug fizički napao, prvo u vozilu i više puta je udario nakon verbalne rasprave, a zatim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ju je po povratku u zajednički stan udario otvorenom šakom usled čega je zadobila tešku telesnu povredu.

Osumnjičeni Vuk Radivojević će u utorak biti saslušan pred javnim tužiocem, nakon čega ce se pribaviti izveštaj centra za socijalni rad, podaci o potencijalnim svedocima ovog ili eventualno prethodnih događaja, pribaviti dokumentacija o stepenu povreda koje je zadobila oštećena, pa će se preduzeti i druge radnje u cilju utvrđivanja potpunog činjeničnog stanja okolnosti pod kojima se događaj odigrao.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.