Izvor: HotSport.rs, 19.Avg.2015, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

‘UDARA PO UŠIMA': Nadal otvara tenisku akademiju, pogodite koja je godišnja cena?

Španski teniser Rafael Nadal iduće godine otvoriće tenisku akademiju čiji će polaznici godišnje morati da izdvoje 56.000 evra. Akademija će biti izgrađena u rodnom gradu slavnog španskog asa, u Palma de Majorki, a otvaranje je zakazano pred Rolan Garos. Nadal je izjavio da će često boraviti u akademiji i da će na taj način davati … Continue reading ‘UDARA PO UŠIMA': Nadal otvara tenisku akademiju, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << pogodite koja je godišnja cena?
The post ‘UDARA PO UŠIMA': Nadal otvara tenisku akademiju, pogodite koja je godišnja cena? appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.