UĆUTKAO GA, ZA SVA VREMENA: Evo sa kim se Novak SVAĐAO čitav meč (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2023, 10:25

UĆUTKAO GA, ZA SVA VREMENA: Evo sa kim se Novak SVAĐAO čitav meč (VIDEO)

Šta smo još od publike na Vimbldonu i mogli da očekujemo?

Srpski teniser Novak Đoković dobio je bitku sa Stenom Vavrinkom (6:3, 6:1, 7:6), čuvenim "policijskim časom" u Londonom, ali i sa bezobraznom publikom. U danu kada je obeležavao deset godina nepobedivosti na Centralnom terenu, Đoković je dobio novog rivala na tribinama koji ga je provocirao u najvećem delu meča, a posebno u trećem setu kada je Vavrinka "dodao gas" i nadao se da će Nole pogrešiti.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Nakon što je Đoković poveo 3:2 u trećem setu, jedan navijač je vrlo glasno proslavljao njegove greške, nakon čega ga je Srbin "fiksirao" na tribinama i obratio se sutkinji da to reguliše.

Čak je odgurnuo i kameru dok je odlazio na svoje mesto, međutim situacija se nije popravila do poslednjeg poena na meču.

Naravno da Đoković to nije zaboravio, nego je upravo u ovog navijača pogledao na kraju susreta i pokazavši prstom na uho jasno mu stavio do znanja da sada "krešti koliko hoće".

Takođe, Džon Mekinro, koji komentariše utakmicu za američko tržište, kazao je da taj navijač "bolje da ćuti nego što ga nervira", pošto je mnogo puta u dosadašnjem toku Novakove karijere video kako ga upravo ovakve stvari dodadtno motivišu.

Na kraju meča, Novak je odmahivao prstom i još jednom pokazao publici da ne dozvoljava da se ostvari prognoza dobrog dela njih, a to je da završi takmičenje posle treće runde.

pic.twitter.com/1a0hMeb3v0

— paja_kamiondzija (@PKamiondzija) July 8, 2023

Dobro je poznato i da Đoković "ima istoriju" sa publikom na Vimbldonu, što nije iznenađenje ako se uzme u obzir da nije naročito popularan u britanskoj štampi koja gleda da ga "ocrni kako stigne", ali i da se posluži svim mogućim tehnikama kako bi sačuvali status Rodžera Federera, rekordera ovog turnira.

Novak je na četiri meča od menjanja istorije i upisivanja sebe "zlatnim slovima" u istoriju Vimbldona pošto mu tačno toliko nedostaje da peti put uzastopno podigne pehar, a osmi u svojoj karijeri.

Protivnik u osmini finala je Hurbert Hurkač.

BONUS GALERIJA: 

Pogledajte kako izgleda Larisa Pereira, supruga Roberta Firmina

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.