”UBEĐEN SAM DA NIJE LJUDSKO BIĆE”: Kirjosova objava o Novaku je HIT NA INTERNETU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jul.2023, 19:56

”UBEĐEN SAM DA NIJE LJUDSKO BIĆE”: Kirjosova objava o Novaku je HIT NA INTERNETU!

Nagoveštaj preokreta...

Nakon surove dominacije u prvom setu, u kom je srpski teniser sa 6:1 pokazao svu moć i silinu, činilo se da ni ovo finale na Vimbldonu neće biti preterano neizvesno. Ipak, talentovani Karlos Alkaras, aktuelni prvi reket sveta, već u drugom setu je uspeo da nakon taj-brejka izjednači na 1:1, što mu je u trećem setu ulilo samopouzdanje da uzvrati Đokoviću na surov prvi set i takođe sa 6:1 u potpunosti preokrene i povede u finalu.

Jasno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je da je Novak bio u prilično teškom momentu, a Nik Kirjos se oglasio tim povodom:

- Ako na bilo koji način Novak uspe da preokrene ovaj meč, ubeđen sam da nije ljudsko biće, napisao je australijski teniser.

If some how…. Like some how if Novak can turn this around, I’m convinced he is not human.

— Nicholas Kyrgios (@NickKyrgios) July 16, 2023

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.