UBEDLJIVA POBEDA INĐIJE: Sremci na korak od povratka u elitu

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Maj.2023, 18:10

UBEDLJIVA POBEDA INĐIJE: Sremci na korak od povratka u elitu

Sledi revanš u Nišu.

Fudbaleri Inđije pobedili su ekipu Radničkog iz Niša na svom terenu rezultatom 3:1 u prvom meču doigravanja za popunu Superlige Srbije. Time su napravili veliki korak ka povratku u elitno takmičenje u našoj zemlji.

Inđija je već u sedmom minutu golom Radosavljevića stigla do prednosti od 1:0, da bi 15 minuta kasnije iskusni Slaviša Stojanović doneo 2:0 sjajnim golom.

Isti igrač je u 81. minutu doneo 3:0 momcima iz Srema i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je taj rezultat ostao Nišlije bi iamle male šanse.

Ipak, tada je Lazar Pavlović posle solo-prodora po desnoj strani u 85. minutu, ušao u kazneni prostor, a onda pogodio gornji levi ugao Čupićevog gola i tako dao nadu za revanš koji će biti odigran u Nišu u nedelju 4. juna.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.