U ustanovama i domovima za stare zaraženo 498 ljudi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Apr.2021, 16:02

U ustanovama i domovima za stare zaraženo 498 ljudi

U ustanovama socijalne zaštite za smeštaj korisnika i domovima za smeštaj odraslih i starih, koronavirusom zaraženo je 239 korisnika i 259 zaposlenih, saopštilo je danas resorno Ministarstvo.

Ukupno je do sada izlečen 5.641 korisnik ustanova socijalne zaštite i 2.758 zaposlenih.

Korisnici u ustanovama socijalne zaštite za koje postoji procena da mogu biti potencijalni prenosioci virusa smešteni su u izolaciju, dok zaposleni, kod kojih postoji ovakva opasnost, ne dolaze na posao i nalaze se u kućnoj izolaciji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

U domovima za stare koronom zaraženo 239 korisnika

Izvor: Radio 021, 19.Apr.2021

U ustanovama socijalne zaštite i domovima za smeštaj odraslih i starih korona virus je potvrđen kod 239 korisnika i 259 zaposlenih, saopštilo je Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja...Ukupan broj izlečenih korisnika ustanova socijalne zaštite iznosi 5.641, a broj izlečenih...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.