U toku saslušanje huligana

Izvor: Sportski Žurnal, 16.Okt.2010, 15:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U toku saslušanje huligana

Pred sudom u Đenovi u toku je saslušanje preostale četvorice od osam srpskih navijača koji su uhapšeni u utorak zbog toga što su izazvali incidente na fudbalskoj utakmici reprezentacija Italije i Srbije, u okviru C grupe kvalifikacija za prvenstvo Evrope, javila je italijanska agencija ANSA.
Juče je saslušana prva grupa od četiri navijača na čelu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << sa vođom Ivanom Bogdanovim i oni su se pred sudom branili time da im cilj nije bio izazivanje nereda na stadionu, već da je njihov protest bio usmeren protiv Fudbalskog saveza Srbije.
Za ponedeljak je predviđen sastanak advokata odbrane sa tužilaštvom, gde bi, prema sporazumu o priznanju krivice, navijači mogli da dobiju kaznu od dve godine zatvora i da odmah zatim budu proterani iz Italije.
U suprotnom, ako sudija odbije taj sporazum, njima preti četiri godine zatvora, a kazna bi mogla da bude i uvećana zbog otežavajućih okolnosti pod kojima je krivično delo izvršeno.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novo suđenje izgrednicima u Đenovi

Izvor: TimockeVesti.net, 16.Okt.2010

Pred istražnog sudiju u Đenovi u toku saslušanje preostale četvorice, od osam uhapšenih zbog nereda na fudbalskoj utakmici Italija-Srbija.

Nastavak na TimockeVesti.net...

ITALIJANI PROVOCIRALI ŠMRKOM (VIDEO)

Izvor: Kurir, 17.Okt.2010, 12:32

Postoji i druga strana medalje. Osim srpskih huligana, i italijanski ultrasi su pravili incidente pred utakmicu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo između Italije i Srbije u Đenovi. Na snimku okačenom na sajtu Jutjub vidi se kako se na tribinama gde su bili smešteni Italijani..Postoji i druga strana...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.