U teškim vremenima za stočarstvo, primer mladih koji se bave tim poslom svakako su vredni pažnje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Sep.2022, 18:05

U teškim vremenima za stočarstvo, primer mladih koji se bave tim poslom svakako su vredni pažnje

Proteklih dana govorilo se o stabilnosti snabdevanja pojedinim prehrambenim proizvodima, a poslednje što je izazvalo zabrinutost bio je nedostatak mleka u prodavnicama.

Zaključak mnogih rasprava o toj temi je bio i da manjak mleka nije od juče i da u stočarstvu odavno nije lako opstati.

Uprkos teškoćama, ima onih koji uspešno rade. U vremenu kada je stočara i muznih grla sve manje, primeri mladih koji se bave tim poslom svakako su vredni pažnje.

Naša >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ekipa posetila je gazdinstvo Žilić u Martincima, gde mladi bračni par drži krave i kompletnu proizvodnju mleka koristi za pravljenje čuvenih sireva.

Opširnije o ovoj i drugim temama iz agrara govorićemo u emisiji Brazde, koja je na našem Prvom programu sutra u 10 časova.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.