U subotu Otvoreno MMA prvenstvo Beograda

Izvor: Beta, 26.Sep.2018, 14:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U subotu Otvoreno MMA prvenstvo Beograda

Otvoreno prvenstva Beograda u mešovitim borilačkim veštinama (MMA) održaće se u subotu na platou ispred tržnog centra Delta siti.Kako su danas najavili organizatori, učešće su potvrdili klubovi iz Srbije, Crne Gore i ostalih zemalja regiona. Program će početi u 10 časova za kada su predvidjene borbe u amaterskoj konkurenciji. Od 20 časova predvidjeno je finale u poluprofesionalnoj kategoriji, a pobednici će biti proglašeni za prvake Beograda."Očekujemo jak turnir koji ce imati medjunarodni karakter sa gostima iz inostranstva. Pozivamo sve ljubitelje MMA na celodnevno druženje u subotu", rekao je predsednik MMA saveza Beograda Stevan Tuović.On je dodao da u Srbiji ima 80 registrovanih MMA boraca i da će se neki od njih predstaviti beogradskoj publici.Besplatne ulaznice svi zainteresovani mogu rezervisati i preuzeti na info pultu Delta sitija do 28. septembra, uz lični dokument. Broj ulaznica je ograničen.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Otvoreno prvenstvo Beograda u MMA u subotu

Izvor: B92, 26.Sep.2018

Otvoreno prvenstva Beograda u mešovitim borilačkim veštinama (MMA) održaće se u subotu na platou ispred tržnog centra Delta siti.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.