U socijalnim ustanovama zaražena 753 korisnika i 437 zaposlena

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Nov.2020, 16:29

U socijalnim ustanovama zaražena 753 korisnika i 437 zaposlena

U ustanovama socijalne zaštite za smeštaj korisnika i domovima za smeštaj odraslih i starih zaražena su 753 korisnika i 437 zaposlenih, saopšteno je iz ministarstva rada, zapošljavanja, boračkih i socijalnih pitanja.

Ukupan broj izlečenih korisnika ustanova socijalne zaštite iznosi 1262, a broj izlečenih osoba koje su zaposlene u ustanovama socijalne zaštite iznosi 527.

Korisnici u ustanovama socijalne zaštite za koje postoji procena da mogu biti potencijalni >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << prenosioci virusa smešteni su u izolaciju, dok zaposleni u ustanovama socijalne zaštite, kod kojih postoji ovakva opasnost, ne dolaze na posao i nalaze se u kućnoj izolaciji, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.