U slavu Vujketa

Izvor: MozzartSport.com, 05.Avg.2015, 16:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U slavu Vujketa

Zanimljiva ponuda uoči revanš meča Voše i Sampa

Vošin marketing na delu, a povod idealan. Revanš utakmica sa Sampdorijom u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope koju Novi Sad dočekuje u euforiji posle čudesnih 4:0 za Vojvodinu u Torinu. Dodatnu čar spektaklu svakako daje veza koju Novosađani i Đenovljani imaju preko Vujadina Boškova, čoveka čije je ime zlatnim slovima utkano u istoriju oba kluba.

Stoga i Vošin omaž čika Vujketu kroz specijalno >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << dizajnirane navijačke rekvizite koji će se uoči utakmice (četvrtak, 21 sat, stadion Karađorđe) prodavati da tri mesta ispred tribina zapad, sever i istok. Cene popularne, 1.200 dinara za majice i zastave, 1.000 za dečje majice, 750 za šalove.

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.