U senci sage o Ronaldu - Juve traži štopera, još jedno ime u igri

Izvor: Sportske.net, 05.Jul.2018, 00:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U senci sage o Ronaldu - Juve traži štopera, još jedno ime u igri

Četiri fudbalera nalaze se na radaru "Stare dame".

Danijele Rugani bi mogao da napusti Juventus, u slučaju njegovog odlaska "Bjankoneri" bi pokušali da angažuju jednog kvalitetnog centralnog defanzivca.

Poznato je da su zainteresovani za Džeroma Boatenga, koji je izrazio želju za promenom sredinu, to zadovoljstvo bi ih koštalo 60 miliona evra.

Odavno je na radaru Juvea i štoper madridskog Atletika Dijego Godin, ali je pitanje da li Urugvajac želi da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << napusti "Vanda Metropolitano".

Juventus je zainteresovan i za talentovanog Matijasa De Lihta iz Ajaksa, mladog štopera "Kopljanika" prati veliki broj evropskih klubova, među kojima su i Barselona, Totenhem i minhenski Bajern.

Sada se još jedno ime pojavilo, naime, Juve gleda i ka Severnom Londonu, tačnije ka nemačkom internacionalcu Škodranu Mustafiju.

Defanzivac je u Arsenal stigao iz Valensije pre dve godine, nije ostavio sjajan utisak, ali je imao i problema sa povredom.

Ima 26 godina, jasno je da bi u Torinu mogao da napreduje, a plus je i to što može da pokrije više pozicija u defanzivi.

"Tobdžije" su ga platile oko 40 miliona evra, jasno je da će želeti u da povrate uloženo u slučaju prodaje, a odlazak Mustafija ima i sve više smisla, kako je nedavno na "Emirejts" stigao i Sokratis Papastatopulos iz Dortmunda.

Sve je ovo ipak u senci glavne transfer sage o prelasku Kristijana Ronalda u  redove prvaka Italije, najnovije informacije možete pronaći u nastavku.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.