U rumskoj školi održano takmičenje u bezbednoj vožnji traktora

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Maj.2021, 20:04

U rumskoj školi održano takmičenje u bezbednoj vožnji traktora

U dvorištu SPPŠ "Stevan Petrović Brile" u Rumi održalo se takmičenje u bezbednoj vožnji traktora, što je bila jedinstvena prilika za sve buduće učenike da se oprobaju u vožnji.

Da podsetimo da je od Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu ova škola na konkursu dobila 2,5 miliona dinara za novu mehanizaciju koja je povodom ovog održavanja i bila izložena.

Inače na samom otvaranju prisustvovao je i predsednik Opštine Ruma Slađan Mančić kao i Pokrajinski >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sekretar za poljoprivredu Čedomir Božić.

Ono što ovu školu u nekom narednom periodu očekuje pored upisa novih đaka jeste i još nove opreme kao i mehanizacije, što se konkretno ovog takmičenja tiče posle svega su se obrađivali rezultati i uručivale nagrade najboljima kao i svim učesnicima ovog dogođaja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.