Izvor: Danas, 28.Avg.2023, 16:13

„U planu je njihova potpuna čistka iz MUP-a, a možda i nešto mnogo gore“: Novinarka Jelena Zorić o smeni inspektora Milenkovića i Mitića

Smena načelnika Slobodana Milenkovića i šefa operative Odeljenja za borbu protiv droga beogradske policije Dušana Mitića, koji su otkrili slučaj "Jovanjica" i uhapsili Predraga Koluviju, optuženog za proizvodnju "skanka" i marihuane pred Tužilaštvom za organizovani kriminal, predstavlja sprečavanje nastavka istrage, te pokretanja predmeta "Jovanjica 3", kaže za "Danas" novinarka Jelena Zorić.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DS: Vlast iz osvete smenila inspektore koji su otkrili slučaj Jovanjica

Izvor: Danas, 28.Avg.2023

Demokratska stranka (DS) ocenila je danas da je vlast "iz osvete" smenila beogradske policijske inspektore Slobodana Milenkovića i Dušana Mitića koji su otkrili slučaj "Jovanjica", te da su "javnost i pobunjeni građani" sada njihovi jedini čuvari.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.