U nedelju se održava PRVI ZEMUNSKI POLUMARATON

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Avg.2022, 15:21

U nedelju se održava PRVI ZEMUNSKI POLUMARATON

Više trka na programu.

Pod pokroviteljstvom Gradske opštine Zemun, a u organizaciji Sportskog udruženja  ''TauRUNum Runners" 4. septembra sa početkom u 10 časova održaće se ''Prvi zemunski polumaraton'', u dužini od 21,1 kilometar i ''Prva zemunska sedmica'', u dužini od sedam kilometara.

Polumaratonu prethodi u 9 časova ''Trka budućih šampiona'' u kojoj će se takmičiti učenici osnovnih škola na stazi do osamsto metara, u zavisnosti od uzrasta.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Trke će se održati većim delom na Zemunskom keju, na prostoru od starta sa Bogojavljenskog platoa kod restorana ''Venecija'' do hotela ''Jugoslavija'', a putanja trke je kružna, tako da će i cilj biti na istom mestu.

''Prvi zemunski polumaraton'' učesnici trče tri kruga, očekivano vreme trke je oko tri sata, dok se ''Prva zemunska sedmica'' trči samo jedan krug.

BONUS VIDEO: Pogledajte najbolji ritern u istoriji tenisa

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.