U nedelju 21. septembra održano je Street-ball takmičenje pod sloganom

Izvor: Blic, 21.Sep.2014, 15:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U nedelju 21. septembra održano je Street-ball takmičenje pod sloganom

U nedelju 21. septembra održano je Street-ball takmičenje pod sloganom “MINI BASKET – MAKSI ZABAVA“ na platou ispred kompanije NIS i hotela Hajat. Takmičenje je organizovano u čast uspeha koji je košarkaška reprezentacija postigla na Svetskom prvenstvu.

Učestvovale su ekipe dečaka i devojčica mlađih od 12 godina, a specijalna gošća bila je selektorka ženske košarkaške reprezentacije Srbije, Marina Maljković.

NIS već treću godinu podržava >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sportsku akciju Košarkaškog saveza Srbije – Mini basket ligu koja se organizuje u celoj zemlji. Kroz program društvene odgovornosti pod nazivom Energija sporta NIS posebnu pažnju poklanja razvoju dečjeg i omladinskog sporta, pravilnom razvoju mladih generacija i promociji novih talenata.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Street ball takmičenje za buduće košarkaše

Izvor: 24sata, 21.Sep.2014

Street-ball takmičenje pod sloganom “Mini basket-maksi zabava" održano je danas na platou ispred kompanije NIS i hotela Hajat. Takmičenje je organizovano u čast uspeha koji je košarkaška reprezentacija postigla na Svetskom prvenstvu...Učestvovale su ekipe dečaka i devojčica mlađih od 12 godina,...

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.