U najvažnijem trenutku meča Obradović igračima OVO vikao! Na kraju se desila propast (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2024, 00:22

U najvažnijem trenutku meča Obradović igračima OVO vikao! Na kraju se desila propast (VIDEO)

Nažalost, nisu ga poslušali.

Košarkaši Partizana poraženi su od Bajerna u 26. kolu Evrolige. Rezultat je bio 79:78, a presudna je bila trojka Fransiska u poslednjim sekundama.

Trener crno-belih Željko Obradović je pričao na konferenciji posle meča.

- Imali smo sve u našim rukama. Bilo je veoma lako da se dobije utakmica. Slično je bilo protiv Virtusa, kad smo našim greškama izgubili. Nemoguće je da se ovo izgubi. Da su igrači bili pod stresom, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ne bismo vodili - rekao je Žoc.

SYLVAIN FRANCISCO STEALS THE WIN IN BELGRADE!

IN WHAT FASHION 🤯pic.twitter.com/YPvd0rLFGW

— BasketNews (@BasketNews_com) February 8, 2024

Upitan je zašto igrači nisu pravili faul nad Fransiskom kod presudnog šuta za tri?

- Kako vi znate da nisam rekao da prave faul? U trenutku kad je prošla lopta, govorio sam "faul". Kako nam je dao poene Virtus? Samo ne šut za tri poena. Stvarno mislite da to nisam rekao? Ako treba da bude na mene poraz, neka bude. U svakom slučaju ne svaljujem ništa na igrače. Navijači su opet napravili atmosferu, ali za neke to nije bilo dovoljno. Kad ekipa nije u momentumu, ja ću da preuzmem krivicu - izjavio je strateg Parnog valjka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.