U igri samo pobjeda

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Jan.2015, 20:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U igri samo pobjeda

Košarkaši Igokee odigraće u subotu pred svojim navijačima prvi meč u 2015. godini. Na noge šampionu BiH dolazi Solnok, ekipa koja ima samo jednu pobjedu više u odnosu na Aleksandrovčane.

Tim Željka Lukajića igra sve bolje kako vrijeme odmiče. U posljednje tri utakmice Igokea je zabilježila dva trijumfa i poraz od Budućnosti, a Duško Bunić kaže da je protiv Mađara u igri samo pobjeda.

"U ovoj ligi nema loših ekipa i nema dijeljenja na lakše i teže protivnike. >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Svi su teški i svi su kvalitetni. Ako ne budemo pružili sto odsto svojih mogućnosti, neće nam se pisati dobro. Ipak, forma nam je u usponu i u utakmici sa Solnokom nas zanima samo pobjeda", istakao je jedan od najboljih igrača "igosa" ove sezone.

Zna Bunić na koga Aleksandrovčani moraju posebno obratiti pažnju:

"David Vojvoda je najopasniji košarkaš Solnoka. Uostalom, još nam je u svježem sjećanju njegova trojka kojom su nas Mađari savladali na njihovom terenu u prvom dijelu sezone".

Dragan Aleksić, trener Solnoka, vjeruje da će njegovi igrači pružiti dobru partiju u Laktašima.

"Neće biti lako, Igokea ima veoma dobar tim i iskusnog trenera. U poslednje vreme su u dobrom ritmu, ali imamo i mi svoje adute i siguran sam da ćemo odigrati dobru utakmicu. Želimo pobedu u Laktašima", rekao je nekadašnji košarkaš Crvene zvezde, subotičkog Spartaka i beogradskog Radničkog.

Od preostalih susreta ove runde takmičenja u regionalnoj ligi treba izdvojiti okršaj u Beogradu, gdje će Partizan ugostiti Cedevitu, kao i onaj u Ljubljani, u kojem se sastaju Olimipija i jedina neporažena ekipa Crvena zvezda.

Parovi 16. kola: Subota: Metalac - Krka (19), Igokea - Solnok (21). Nedjelja: Partizan - Cedevita (17), Olimpija - Crvena zvezda (19), MZT - Budućnost (21). Ponedjeljak: Cibona - Mega Leks (20.30). Levski - Zadar odgođeno.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.