U igri bili Zvezda, Monako i PAO: Tomas Volkap odabrao BEOGRADSKI KLUB!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jul.2023, 22:03

U igri bili Zvezda, Monako i PAO: Tomas Volkap odabrao BEOGRADSKI KLUB!

Imao je jake razloge.

Tomas Volkap, američki košarkaš koji će nastupati za Grčku na Mundobasketu, nastupa za Olimpijakos i upitan je da uporedi bekovske linije tri kluba.

Ta tri kluba su Crvena zvezda, Monako i Panatinaikos, učesnici Evrolige koji su se značajno pojačali u ovom prelaznom roku.

On je izabrao tim sa Malog Kalemegdana.

- Za mene, Crvena zvezda ima najbolju bekovsku liniju od nabrojanih. Ostali timovi imaju manje svestranih igrača. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Zvezda ima više takvih. Balansirani su kako treba. Imate igrače koji mogu igrati i visoko, imaju defanzivne specijaliste, kao i ofanzivne. Videćemo kako će izgledati, ali meni to izgleda balansirano - kazao je Volkap.

Beogradski klub su u ovom prelaznom roku između ostalih pojačali Jago Dos Santos, Rokas Gedraitis, Adam Hanga, Miloš Teodosić i Šabaz Nejpir.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Saška Veselinov, supruga Đorđa Đokovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.