U igri Jovica Antonić

Izvor: Glas javnosti, 10.Avg.2009, 05:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U igri Jovica Antonić

Jovica Antonić i Aco Petrović najozbiljniji su kandidati za novog trenera Crvene zvezde! Posle definitivnog odlaska Svetislava Pešića menadžment „crveno-belih“ ima zadatak da što pre pronađe novog šefa stručnog štaba. Prema najnovijim informacijama, Zvezdu bi mogao da preuzme upravo Jovica Antonić, aktuelni selektor ženske reprezentacije Srbije, a za njegov angažman zalažu se Božidar Maljković i Bata Đorđević.

Interesantno je da je Jovica Antonić i prošle godine >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << bio kandidat za prvog stručnjaka „crveno-belih“, ali je ta opcija otpala kada se Svetislav Pešić dogovorio sa Zvezdom. Bivši predsednik kluba Slobodan Vučićević, predsednik Skupštine Zoran Drakulić i generalni menadžer Milan Opačić sinoć su održali još jedan sastanak i ovih dana biće poznato ko je novi trener Zvezde. Opačić je naglasio da će rešenje biti pronađeno najkasnije do polovine avgusta kada treba da počnu pripreme za novu sezonu.

Aco Petrović je već izjavio da između njega i kluba sa Malog Kalemegdana nije bilo kontakata, ali to ne znači da ih neće biti. Bivši trener Uniksa došao bi u obzir ukoliko propadne dogovor sa Antonićem.

Crvena zvezda ne bi trebalo da ima mnogo problema oko sastavljanja ekipe, pošto je kostur tima ostao na okupu, uključujući i kapitena Tadiju Dragićevića. Ipak, „crveno-beli“ su ostali bez tandema Amerikanaca Robertsa i Ovensa, kao i bez plejmejkera Marka Marinovića. To praktično znači da je potrebno angažovati organizatora igre, beka šutera i centra. Prioritet u dovođenju Amerikanaca svakako imaju klubovi iz bogatijih evropskih liga, pa tek onda red dolazi na ostale.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.