U čemu je tajna Pepa Gvardiole? Posle svega, nagrada od strane kluba koja je zaprepastila većinu!

Izvor: Sportske.net, 17.Avg.2020, 08:42

U čemu je tajna Pepa Gvardiole? Posle svega, nagrada od strane kluba koja je zaprepastila većinu!

Mnogi se pitaju o čemu se radi, ali čitav projekat je zasnovan na njemu...

Nema odustajanja, ono što je najavio Pep Gvardiola biće materijalizovano, ne samo povratkom na klupu u narednoj sezoni, već izgleda i produžetkom ugovora.

Španac i Siti pregovaraju i blizu su novog dogovora, Pepu je ostalo 10 meseci do isteka obaveze, on je pričao da treba da zasluži novi ugovor, ako je suditi po ovoj sezoni čini se baš da to i nije uspeo da učini.

Ali, u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << klubu su sigurni da je on pravi čovek za novi posao.

Naime, prema informacijama "Telegrafa", Gvardiola će produžiti ugovor na tri godine, do 2024. čime otpadaju priče da bi mogao posle još jedne godine odmora da ode u Italiju, ili, što je potpuno nerealno, vrati se u Bajern.

Kako bi učvrstio svoje namere, ali mu i pokazao da će imati podršku, pored Akea i Ferana Toresa, klub planira da mu dovede još dva pojačanja, potroši još 200 miliona evra, na Kulibalija i jednog od dvojice, Dibalu ili Žoao Feliksa. Portugalac je prva želja, ali je Dibalu, naročito posle njegovih zahteva prema Juventusu, lakše dovesti.

Time bi suma potrošenog novca za pojačanja u četiri godine koliko je Pep na klupi dostigla milijardu evra. Mnogi smatraju da bi u bilo kom drugom klubu, pogotovo većem od Sitija, Katalonac dobio otkaz, ali čitav projekat su od početka Begristajn i Feran Sorijano koji su mu dali šansu u Barsi gradili za njega.

Sa te strane je jasno zbog čega ne odustaju, žele da osvoje novu titulu prvaka, odnosno da vrate primat u Engleskoj, ali i da krenu u novi napad na Evropu.

Za četiri godine, Pep je jednom izbačen u osmini finala, u premijernoj sezoni i tri puta je stao u top 8 fazi, dok je u Bajernu za tri godine, tri puta igrao polufinale i nikada nije stigao do završne utakmice.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.