U čast navijača povukli dres 12

Izvor: B92, 05.Jul.2013, 22:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U čast navijača povukli dres 12

Čelnici Hajduka iz Splita odlučili su se na nesvakidašnji potez u hrvatskom fudbalu, pošto su odlučili da povuku dres sa brojem 12.

Splićani su odlučili da to učine u čast navijača, popularne 'Torcide', kako kažu, svog 12. igrača.

Prošle sezone dres sa brojem 12 nosio je rezervni golman Lovre Kalinić, ali ga se on svojevoljno odrekao i uzeo broj 91.

Taj gest Hajduka, kako pišu hrvatski mediji, na neki način je zahvalnica ’Torcidi’ za akciju uoči >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope. Iako je UEFA splitskom klubu odredila kaznu igranja jedne utakmice bez navijača, pripadnici ’Tordice’ su odlučili da pomognu svom klubu kupovinom karata za utakmicu sa pobednikom duela Suduva – Turnovo.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

U čast navijača povukli dres 12

Izvor: B92, 05.Jul.2013

Čelnici Hajduka iz Splita odlučili su se na nesvakidašnji potez u hrvatskom fudbalu, pošto su odlučili da povuku dres sa brojem 12...Splićani su odlučili da to učine u čast navijača, popularne 'Torcide', kako kažu, svog 12. igrača...Prošle sezone dres sa brojem 12 nosio je rezervni golman...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.