U bolnicama Zlatiborskog okruga 307 obolelih od kovida

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Apr.2021, 08:28

U bolnicama Zlatiborskog okruga 307 obolelih od kovida

U bolnicama Zlatiborskog okruga hospitalizovano je 365 pacijenata, od kojih je 307 pacijenata obolelo od kovida-19.

Na respiratorima je 15 zaraženih, 12 je u Opštoj bolnici u Užicu i troje u pribojskoj bolnici.

Tokom jučerašnjeg dana u bolnicama Zlatiborskog okruga bilo je 16 manje hospitalizovanih i 16 više sa potvrđenim kovidom.

U poslednja 24 sata u tim bolnicama pregledano je 1.122 ljudi, ostvareno 37 prijema i 39 otpusta, navodi se u saopštenju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Zdravstvenog centra Užice.

U užičkoj bolnici hospitalizovano je 103 pacijenata, od kojih je kod 93 potvrđen kovid-19, koliko ih je i u privremenoj kovid bolnici u Krčagovu.

U pribojskoj bolnici je 62 kovid pacijenata, u prijepoljskoj bolnici jedan, a u izdvojenim odeljenjima u Požegi i Novoj Varoši 40 i 11 pozitivnih na kovid-19.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.