U Zrinjskom prezadovoljni odlukom

Izvor: B92, 07.Avg.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Zrinjskom prezadovoljni odlukom



Odluka Apelacione komisije UEFA da odbije žalbu beogradskog Partizana, čime je potvrđena prvostepena presuda Disciplinske komisije o jednogodišnjoj zabrani igranja "crno-belih" u evropskim takmičenjima zbog nereda njegovih navijača na utakmici u Mostaru, sa velikom radošću je primljena u redovima mostarskog Zrinjskog.

Predstavnik BiH je tako za "zelenim stolom" dobio priliku da nezasluženo igra u drugom kolu kvalifikacija za Kup UEFA nakon što je u dva >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << susreta sa Partizanom postigao samo jedan, a primio čak 11 golova, od čega šest na svom terenu.

Protivnik Zrinjskog u drugom kolu kvalifikacija je skopski Rabotnički. Prva utakmica je na programu 16. avgusta u Skoplju, a revanš četrnaest dana kasnije na stadionu pod Bijelim brijegom u Mostaru.

Predsednik Zrinjskog Ivica Galić, nekadašnji fudbaler mostarskog Veleža i Lokomotive, nije krio zadovoljstvo što će klub još jednom igrati u Kupu UEFA.

"Iskreno govoreći, iznenađen sam odlukom Apelacione komisije UEFA, ali ne mogu ni sakriti veliku radost. Drago mi je što nam je UEFA dala još jednu šansu i sada je na nama da pokušamo da je iskoristimo", izjavio je Galić agenciji Tanjug, dodajući da je Rabotnički relativno nepoznat rival i da će u klubu tek od sutra preduzeti korake da stignu do potrebnih informacija o predstavniku Makedonije.

"To je već stvar stručnog štaba i trenera Blaža Sliškovića, a ja verujem da ćemo se dobro pripremiti do prve utakmice. U ovom trenutku nezahvalno je bilo šta reći o našim šansama", ocenio je Galić.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.