Izvor: Glas javnosti, 31.Avg.2008, 07:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Zemana sto problema

Češki trener na klupi Crvene zvezde Zdenjek Zeman trenutno se nalazi u velikom problemu, iako to vešto pokušava da sakrije. Čelnici koji su ga letos doveli u klub, predsednik Toplica Spasojević i sportski direktor Goran Bunjevčević, podneli su ostavke, ali iskusni strateg kaže da ne zna ništa o tome!?

- Čuo sam za ostavke, ali me još niko nije kontaktirao. Ovde se često pišu neistine, tako da se za mene to nije desilo. Doveden sam da radim na duže staze - poručio je Zeman.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << />
Zvezda će danas u 17 časova ugostiti povratnika u Super ligu ekipu Javor Habitfarma, a situacija u kojoj se klub trenutno nalazi nikako ne može da garantuje samopouzdanje kod igrača u crveno-belim dresovima.

- Ekipa ima novu šansu da pokaže da može dobro da igra. Nadam se da će je igrači iskoristiti i pružiti maksimum kako bismo pobedili. Neće biti lako, ali postoji velika želja.

Zdenjek Zeman je otkrio da posle eliminacije sa „evroscene“, od kiparskog APOEL-a, nije mogao mirno da spava. Brinu ga loše partije tima i nerazumevanje s igračima.

- Verujem u ovo što radim i očekujem da će igrači shvatiti šta se od njih zahteva - smatra Čeh.

Većina igrača požalila se na novi sistem rada, ali u poslednjih nedelju dana u klub je stigla nova tura pojačanja. Među njima je i Nikola Petković, koji kaže da se još nije dovoljno upoznao sa radom Zemana.

- Nedavno sam stigao, ali vidim da ostali igrači teško shvataju šta se od njih traži. Došao sam u Zvezdu da budem njen vojnik i što se tiče utakmice sa Ivanjičanima očekujem pobedu - poručio je Petković.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.