U ZVEZDU STIŽE PAKLENO POJAČANJE: Na Marakani mu čuvaju i POSEBAN BROJ!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jun.2023, 13:28

U ZVEZDU STIŽE PAKLENO POJAČANJE: Na "Marakani" mu čuvaju i POSEBAN BROJ!

Sve je poznato...

Ekipa Crvene zvezde predvođena novim trenerom Barakom Baharom, polako, ali sigurno formira ekipu koja će takmičiti na tri fronta u sezoni koja je pred nama.

Na beogradsku "Marakanu" su stigli golman Omri Glazer, vezista Marko Stamenić, kao i napadači Piter Olajinka i Žan Filip Kraso, a sada je poznato kada će se timu priključiti još jedno zvučno ime - Emanuel Late Lat.

Prema pisanjima Mozzart sporta, Late Lat stiže u Crvenu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zvezdu prvog jula, čim mu istekne pozajmica u Sent Galenu! Tim sa Marakane je praktično dogovorio uslove sa Atalantom, a transfer strelca 14 golova u švajcarskom prvenstvu koštaće blizu dva miliona evra.

Takođe, čelnici Zvezde čuvaju za ovog napadača poseban broj - devet, koji mu je mladi Jovan Mijatović prepustio. Talentovani špic Zvezde će naredne sezone nositi 22, to smo mogli da vidimo i na prvom prijateljskom meču protiv selekcije Užica odigranom u ponedeljak popodne.

Emanuel Late Lat je u Bergamo, u redove Atalante, stigao sa svega osam godina sa majkom, kako bi se pridružio ocu koji je već živeo u Kremoni. Prošao je kompletnu omladinsku školu tima iz Bergama, a za seniorsku ekipu Atalante je debitovao 13. avgusta 2016. godine protiv Kremoneza u Kupu Italije.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Lais Ribeiro, devojka bivšeg košarkaša Žoakima Noe

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.