U ZVEZDI MOGU DA IGRAM I BEZ PLATE: Argentincu ne smeta manjak love!

Izvor: Kurir, 09.Nov.2015, 10:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U ZVEZDI MOGU DA IGRAM I BEZ PLATE: Argentincu ne smeta manjak love!

Nude mu 1.400.000 evra Luis Ibanjez ne osvrće se na primamljivu ponudu Salcburga i poručuje da je toliko zavoleo crveno-bele da mu se sad nikuda ne ide sa Marakane.

Fudbaler koji odlazi u klub van granica svoje zemlje obično razmišlja samo o jednog stvari - novcu. Zarada, pa kasnije sve ostalo. Međutim, Luis Ibanjez je potpuno drugačiji primer. Sjajni Argentinac ističe da je Zvezdu toliko zavoleo da mu je novac potpuno u drugom planu.

Priču sa Ibanjezom >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << počeli smo pitanjem o utisku kada se pogleda tabela Superlige.

- Očekivao sam da ćemo da budemo prvi, ali ovolikoj razlici se nisam nadao - uz osmeh će Ibanjez.

Rezultati su još i bolji ako se zna da fudbaleri gotovo da i ne dobijaju plate.

Nigde nije lepo kao ovde

- Plata nije redovna, ali je meni lepše nego u svim drugim klubovima. Imamo super ekipu, neverovatnu atmosferu i u takvoj situaciji i ne mislim na platu. Naravno, novac nam je potreban, ali ovo što se dešava u Zvezdi je više od novca.

Mnogi ističu da je Miodrag Božović ključni čovek u kreiranju šampionske atmosfere u svlačionici.

- On je sve ovo napravio. Zna da pristupi igračima, da radi s njima. Njega obožavaju i igrači koji ne igraju, koji nisu u timu. To dovoljno govori o njemu.

Salcburg je ponudio Crvenoj zvezdi 1.400.000 evra da Luis Ibanjez od zime bude fudbaler bečkog kluba...

- Čuo sam nešto o tome. Međutim, ako ćete iskreno, moja glava je u Zvezdi. Želim da osvojim titulu i da se kvalifikujemo za Ligu šampiona. To su moji planovi.

Ima vremena za slavlje

Na Marakani su izuzetno oprezni kada se pomene da su praktično već šampioni.

- Ne, ne... Prvo da mi budemo prvaci. Ima još da se igra. Kada budemo imali 20 bodova više od drugih, onda ćemo početi da razmišljamo o Ligi šampiona. Pred nama su gostovanja u Nišu, Ivanjici, to uopšte nisu lake utakmice.

Mini-odmor u Zagrebu

Luis je otišao u Zagreb kod roditelja supruge Matee.

- Baka i deka su se uželeli malog. Nije isključeno da ćemo otići i negde malo dalje na odmor tokom ove kratke pauze.

Argentinac ističe sličnost Beograda i Zagreba i dodaje da uživa u prestonici Srbije.

- U Beogradu ima bukvalno svega. Grad živi 24 sata, u pola noći može da se naruči hrana, rade restorani. Kada imam vremena, volim da se prošetam sa suprugom i prijateljima, da sednemo u neki kafić, restoran - zaključio je Luis Ibanjez.

Štoper glavna tema u svlačionici

SPRDAMO SE S VULETOM ZBOG STARLETA

U razgovoru sa Ibanjezom nezaobilazna tema bio je i Vukašin Jovanović.

- Lepo je to Grof rekao: „Bolje da se priča i piše o Vuletu nego o nekoj Farmi i tome sličnom.“ Ali on je stalno u novinama sa nekim manekenkama ili kako vi to zovete - starletama. Ne znam da li ima istine u tim pričama, ali mi se stalno sprdamo s njim u svlačionici. Vule je još klinac. Njemu je super kada izađe u novinama, on uživa - uz osmeh će Ibanjez.

Autor: Miloš Bjelinić,Foto: Saša Pavlić

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.