U ZADNJI ČAS: Zbog korone OTKAZAN turnir u Bazelu

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jul.2020, 18:27

U ZADNJI ČAS: Zbog korone OTKAZAN turnir u Bazelu

Trebao je da bude jubilarni.

Teniski turnir u Bazelu otkazan je danas zbog pandemije korona virusa.

Organizatori su naveli da bi bilo "neodgovorno i logistički teško organizovati turnir" zbog nesigurne situacije u vezi sa javnim zdravljem i ekonomijom.

Pošto je poništeno izbacivanje Mančester Sitija iz Lige šampiona, Premijer liga pretvorila se u gladijatorsku arenu, gde će se do poslednjeg kola voditi bitka za plasman u elitno takmičenje sledeće sezone. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << A Čelsi večeras (21.15) mora da pobedi poslednjeplasirani Norič baš iz tog razloga. Čist kec je 1,15, a pobeda Plavaca bez primljenog gola (Sigurna pobeda) 1,83. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Čelsi – Norič.

"Držanje distance ili mečevi bez publike su od početka za nas bili neprihvatljivi", rekao je direktor turnira Rodžer Brenvold.

Turnir u Bazelu bi ove godine trebao da proslavi 50. jubilarno izdanje.

Rekorder turnira je Rodžer Federer, koji je trofej u rodnom gradu osvajao 10 puta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.