U Voši je igrao sve, Lalatović ga doveo u Čuku

Izvor: Mondo, 30.Jun.2017, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Voši je igrao "sve", Lalatović ga doveo u Čuku

Dugogodišnji univerzalac "lala" novi je igrač "brđana".

Foto: MN Press

Jedan od simbola FK Vojvodine prethodnih godina zvanično je našao novi klub. I to u Srbiji.

Darko Puškarić, univerzalac koji je "lalama" pokrivao praktično sve pozicije osim golmanske, potpisao je ugovor sa Čukaričkim na godinu dana i iskoristio priliku da ponovo sarađuje sa Nenadom Lalatovićem.

"On je danas prošao lekarske preglede i priključio se >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ekipi na popodnevnom treningu", saopštio je Čukarički.

Iskusni Puškarić, rođen 1985. godine, napustio je Vojvodinu posle tri godine i 86 odigranih utakmica. Afirmaciju je prethodno stekao u Spartaku, za koji je nastupao pet godina i za to vreme na 110 utakmica postigao osam golova. Karijeru je počeo u Novom Sadu.

Lalatovićev tim u aktulenom prelaznom roku već je ojačan vezistom Nikolom Drinčićem, defanzivcem Đorđem Crnomarkovićem i golmanom Aleksandrom Kirovskim.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.