U TEL AVIVU ZADOVOLJNI: Oded Kataš produžio ugovor sa Makabijem

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2023, 19:02

U TEL AVIVU ZADOVOLJNI: Oded Kataš produžio ugovor sa Makabijem

Saradnja produžean na još godinu dana.

Trener košarkaša Makabija Oded Kataš ostaće na toj funkciji do kraja sezone 2023/24, saopšteno je danas na zvaničnom sajtu kluba. Kataš je između ostalog bio selektor reprezentacije Izraela, a 2021. godine vodio je Panatinaikos.

Izraelski stručnjak je drugi mandat u klubu iz Tel Aviva počeo prošlog leta, a ove sezone je odlično predvodio ekipu koja je stigla do četvrtfinala Evrolige, gde je u plej-of seriji poražena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od Monaka u pet utakmica. Makabi je uz to regularni deo šampionata Izraela završio na prvom mestu.

 - Zahvalan sam na poverenju koje su mi pružili vlasnici i klub. Izuzetno sam srećan što nastavljam specijalno putovanje koje smo započeli zajedno. Učiniću sve da zajedno ispunimo ciljeve - rekao je 48-godišnji trener, preneo je klupski sajt.

Pogledajte kako izgleda Sanja Vukašinović, strelkinja Srbije

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.