U Srbiji saopštenja zbog sudija, u Hrvatskoj se žale na – lopte

Izvor: B92, 24.Feb.2024, 22:31

U Srbiji saopštenja zbog sudija, u Hrvatskoj se žale na – lopte

Hajduk iz Splita prosuo je nova dva boda u trci za titulu, pošto je remizirao sa Varaždinom u gostima rezultatom 1:1.

Hajduk je u Varaždinu imao sve u svojim rukama, ali je ponovo neprijatno iznenadio svoje navijače.

Istina, domaći su poveli preko Domagoja Drožđeka u 40. minutu, ali su i ostali sa desetoricom na terenu 11 minuta kasnije posle isključenja Marka Dabra.

Gosti su brzo iskoristili brojčanu prednost, izjednačili preko >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Nika Sigua u 66. minutu, i navaljivali na gol Varaždina međutim odbrana domaćeg tima na kraju je uspela da se sačuva i da osvoji veliki bod.

I nakon meča je usledila reakcija, ali ne saopštenjem i žalbom na suđenje, već na – ispumpane lopte.

Fudbaleri Hajduka su se tokom meča žalili na čvrstinu lopte, a posle meča je žalbu uložio i zvaničan predstavnik.

"Predstavnik Hajduka, g. Stjepan Badrov, nakon utakmice uložio je usmeni prigovor da lopte za igru nisu bile dovoljno napumpane, te su se u nekoliko navrata morale zameniti", prenosi Index.hr.

Hajduku to neće mnogo pomoći, pošto će Rijeka imati priliku u nedelju da se bodovno odmakne Hajduku na četiri boda ukoliko savlada Dinamo u gostima.

Isto tako će i Zagrepčani imati priliku da se primaknu vodećem dvojcu i učine šampionsku borbu utroje potpuno dramatičnom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.