U Sitiju pukla tikva: Aguero odlazi zbog Pepa?

Izvor: Mondo, 21.Okt.2016, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Sitiju "pukla tikva": Aguero odlazi zbog Pepa?

Najbolji strelac "građana" mogao bi da bude prodat najkasnije do leta, prenose mediji na Ostrvu.

Foto: AP Photo/Dave Thompson

Serhio Aguero mogao bi da oseti "seču" menadžera Pepa Gvardiole i bude prodat do kraja sezone, piše "Dejli Ekspres".

Argentinac je poslednje dve utakmice ulazio sa klupe, u porazu od Barselone (4:0) u Ligi šampiona i protiv Evertona (1:1) u Premijer ligi, a mediji na Ostrvu pišu da postoje nesuglasice između Aguera i Gvardiole.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
Sukob je dodatno eskalirao jer Aguero se nije uobičajeno zagrevao u meču sa Barselonom, iskazavši na taj način nezadovoljstvo što je rezerva.

Aguero je pre debakla na Nou Kampu dao 13 golova, ali španski trener smatra da mora više da učestvuje u igri "građana" i bude bliži organizaciji igre.

On bi mogao da bude četvrti fudbaler koji je na "strelištu" Gvardiole, posle Džoa Harta, Samira Nasrija i Jaje Turea.

Agueru ugovor ističe za nešto manje od dve godine, postojao je i načelan dogovor da ga produži za još sezonu, ali sada je to neizvesno.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.