U Severnoj Makedoniji ništa novo, MZT suvereni vladar!

Izvor: Sportske.net, 13.Jun.2019, 23:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Severnoj Makedoniji ništa novo, MZT suvereni vladar!

Košarkaši MZT su večeras postali prvaci Severne Makedonije, nakon što su u trećoj utakmici finala plej ofa pobedili Rabotnički sa 85:78 (46:54).

Do sedme tutule, koje su osvojene u poslednjih osam godina, MZT je došao pobedom od 3:0 u finalnoj seriji nad "večitim rivalom" i dosadašnjim šampionom.

Kapiten MZT Damjan Stojanovski proglalašen je za MVP finalne serije.

Najefikasniji u pobedničkom timu su bili Ive Ivanov sa 23 poena, uz sedam skokova >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i sedam asistencija i Lester Medford sa 16 poena i sedam asistencija, a u timu Rabotničkog Bugarin Čavdar Kostov i Đordje Čekovski sa po 17 koševa.

Šampionski pehar košarkašima MZT je uručio je novi predsednik Makedonske košarkaše federacije Pero Antić, koji je košarkašku karijeru počeo u Rabotničkom.

Navijačika grupa MZT, koja sebe naziva "Femili", pobedu svog tima je proslavila burno i paljenjem baklji na tribinama dvorane "Jane Sandanski".

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.