U SVEMU VIDE MARADONU: Snimak koji je SRUŠIO Internet! Kažu da se Dijego ukazao na nebu, a ŠTA vi primećujete? (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2020, 13:00

U SVEMU VIDE MARADONU: Snimak koji je SRUŠIO Internet! Kažu da se Dijego ukazao na nebu, a ŠTA vi primećujete? (VIDEO)

I to u dresu Argentine.

Svet ne prestaje da tuguje za fudbalskim umetnikom Dijegom Armandom Maradonom.

Zanimljivo je u Grupi D pred poslednja dva kola - Liverpul ima devet, a Ajaks i Atalanta po sedam bodova. Zato je meč na Enfildu (21.00), gde gostuju Holanđani izuzetno važan! Kvota na keca je 1,80, iks je 3,80, a pobeda Ajaksa nosi kvotu 4,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Liverpul - Ajaks.

Argentinac je preminuo u sredu u 61. godini, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a sahranjen je u nedelju u Buenos Ajresu na privatnoj ceremoniji kojoj je prisustvovalo 20-tak ljudi.

Naravno, posebno su tužni njegovi sunarodnici koji su ga poštovali kao božanstvo. Zato ni ne čudi što u svemu vide Dijega - čak i na snimku neba.

Prizor sa nebesa zabeležen noću, postao je pravi internet hit jer pojedini Argentinci kažu da se u oblacima zapravo pojavio Maradonin obris.

Protumačen je kao Maradonin lik u dresu Argentine i masovno se šeruje i komentariše. Pogledajte i sami i napišite nam u komentarima na šta vas raspored oblaka podseća:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.