Izvor: HotSport.rs, 23.Nov.2015, 22:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U STILU SLAVNOG PREZIMENJAKA: Sećate li se Faustina Asprilje? Dobio je naslednika (VIDEO)

Legendarni Faustino Asprilja douševljava je publiku neverovatnim driblinzima i prelepim golovima, a konačno se pojavio jedan igrač istog prezimena koji delom podseća na svog slavnog prethodnika.


Takođe je reč o Kolumbijcu i ime mu je Dajron Asprilja. Igra za Portland u MLS ligi, a prethodne večeri bio je jedan od junaka pobede Timbersa protiv Dalasa od 3:1.
On je početkom drugog dela igre iskoristio zbunjenost svih na terenu koji su očekivali reakciju sudije >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << nakon jednog starta, opalio je po lopti koja je dobila čudnu putanju i završila u mreži gostujućeg gola.

(Izvor: Youtube/FOX Soccer)
The post U STILU SLAVNOG PREZIMENJAKA: Sećate li se Faustina Asprilje? Dobio je naslednika (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.