U SMIRAJ PRELAZNOG ROKA: Potpisao Mejson Grinvud (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Sep.2023, 08:51

U SMIRAJ PRELAZNOG ROKA: Potpisao Mejson Grinvud (FOTO)

Stiže na pozajmicu.

Engleski fudbaler Mejson Grinvud napustio je Mančester junajted, ali neće preći u Crvenu zvezdu uprkos prethodnim informacijama tamošnjeg “Dejli Mejla”.

Pominjali su se Lacio, Hetafe i Olimpijakos, a bilo je jasno da Crveni đavoli žele da se reše nekada velike uzdanice svog tima, koja je već neko vreme suspendovana zato što je tukla i pretila svojoj devojci.

Mason Greenwood to Getafe, deal now sealed and signed! Manchester >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << United and player give final green light 🔵🤝🏻

Deal with Lazio collapsed, Getafe sign Greenwood. 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 pic.twitter.com/bD9U6n5heJ

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) September 1, 2023

Grinvud je oslobođen svih optužbi od strane policije, sa devojkom se pomirio i sada imaju dete zajedno, a sada će se i vratiti fudbalu.

Međutim, ne u Beogradu, već u pregrađu Madrida, domu španskog prvoligaša iz istoimenog grada, Hetafea.

Grinvud je bio jako blizu odlaska u Lacio, ali je transfer propao u posledjim momentima, pa je na kraju došlo do pozajmice u Hetafe. Detalji iste trenutno nisu poznati.

Dvadesetjednogodišnji krilni napadač je u karijeri postigao 22 gola i imao četiri asistencije na 83 utakmice u Premijer ligi, dok je u Ligi šampiona i Ligi Evrope na učinku od osam golova i pet asistencija na 28 mečeva.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.