Izvor: HotSport.rs, 10.Okt.2017, 17:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U SENCI MURINJA: Skauti premijerligaša u Beču – došli po Mitra, Rafa Benitez besan

Odlične kvalifikacije iza sebe ima Aleksandar Mitrović koji je najbolji strelac Srbije sa šest pogodaka.

Kako stvari stoje, Mitrović će uz Prijovića sasvim sigurno biti najveći kandidat za špica u Rusiji.
Ali tako nije i u Engleskoj. Kako tamošnji mediji pišu, još uvek se nije smirila vatra oko suspenzije Srbina od tri utakmice zbog udaranja laktom Lancinija protiv Vest Hema.
To je posebno iznerviralo Rafu Beniteza. Španac je >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << bio spreman da pruži šansu Mitroviću, došao naoružan strpljenjem znajući o kakvom se čoveku radi, ali po pisanju engleskih medija, to je bila kap koja je prelila čašu.
Njukasl će u januaru verovatno prodati srpskog reprezentativca, a situaciju će pokušati da iskoriti drugi premijerligaš – Brajton. Kris Hjuton je već poslao svoje skaute da isprate Mitrovića, ljudi iz Brajtona su bili na stadionu ‘Ernst Hapel’ u Beču i gledali potencijalno pojačanje koje bi rešilo njihove napadačke probleme.
To bi bila bolja solucija i za Mitrovića. Za razliku od Svraka, imao bi dosta veću minutažu i sasvim sigurno, zagarantovano mesto u prvih 11 u Premijer ligi što je od velike važnosti pred Mundijal na kraju sezone.
The post U SENCI MURINJA: Skauti premijerligaša u Beču – došli po Mitra, Rafa Benitez besan appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.