U Rimu oduševljeni, imaju novog Totija! (video)

Izvor: Sportske.net, 27.Dec.2018, 00:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Rimu oduševljeni, imaju novog Totija! (video)

Danas jeste postigao pogodak, ali...

Nikolo Zaniolo je očarao Rim današnjom partijom protiv Sasuola koju je krunisao spektakularnim golom, njegovim prvencem u dresu Rome.

Mladi Italijan koji je rođen 1999. godine je ovog leta došao iz redova Intera za sumu od pet miliona evra. Ono što je neverovatno je to da talentovani igrač sredine terena uopšte nije ni debitovao za prvi tim kluba iz Milana!

Gol koji je postigao u 59. minutu je pravo remek-delo, pa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << su već krenula poređenja sa Princom Rima i legendarnom "desetkom" Rome Frančeskom Totijem.





"Upoređivati me sa Totijem je prosto nemoguće, zna se ko je on u Rimu. Srećan sam zbog mog gola naravno, ali još sam srećniji zbog bitne pobede tima. Sada su nam mislim koncentrisane na Parmu i povratak u borbu za Ligu šampiona", izjavio je mladi Zaniolo.

Momak koji obećava ima još mnogo da radi kako bi opravdao velika očekivanja, ali postavlja se pitanje - kako je Inter dozvolio da izgubi ovakav kvalitet iz omladinske škole?

PIŠE: Stefan Matić

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.