U REALU PRESEKLI: Evo šta će biti sa Karimom Benzemom (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2021, 11:26

U REALU PRESEKLI: Evo šta će biti sa Karimom Benzemom (FOTO)

Postigao 279 golova za Madriđane.

Real Madrid čuva svoje najvažnije igrače. Posle Danija Karvahala, na red je došao i produžetak saradnje sa Karimom Benzemom.

Francuski napadač produžiće ugovor do 2023. što znači da će najverovatnije karijeru završiti u kraljevskom klubu. Ništa još nije zvanično, a vest je javnosti preneo prilično pouzdani novinar Melćor Ruiz.

Iskusni Francuz je početkom meseca započeo poslednju godinu ugovora, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali Real je odlučio da ga zadrži, za razliku od Serhija Ramosa i Rafaela Varana.

🚨Mercato

Dans les prochains jours , on devrait s’attendre à une officialisation de contrat entre le Réal Madrid et KB9.

Selon des informations de la radio Cope, le Real Madrid et Karim Benzema se sont mis d'accord pour signer un nouveau contrat jusqu'en juin 2023 ! pic.twitter.com/dUMxXSvVk1

— Foot Relais (@FootRelais) July 30, 2021

Benzema ima 33 godine. U Real je došao 2009. iz Olimpik Liona. Za Madriđane je odigrao 559 utakmica i postigao 279 golova.

Osvojio je četiri Lige šampiona, kao i tri nacionalne titule

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.