U REALU NE SANJAJU ŠTA IM SE SPREMA: Grobari će uraditi nešto potpuno NEOČEKIVANO

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Maj.2023, 09:49

U REALU NE SANJAJU ŠTA IM SE SPREMA: Grobari će uraditi nešto potpuno NEOČEKIVANO

Očekuje se luda atmosfera.

Da li će Partizan metlom počistiti i eliminisati Real i plasirati se na fajnal-for u Kaunasu, veliko je pitanje. Baš kao i da li će Željko Obradović moći da računa na povređenog Dante Egzuma, ali ono što je sigurno košarkaše iz Madrida čeka pakao u beogradskoj Areni.

Kako se utakmica približava, navijači crno-belih imaju sve zanimljivije ideje kako da na najbolji način dočekaju goste zbog svih dešavanja u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Španiji.

Pojavile su se informacije da će u ponedeljak, kada Real stiže u Beograd, biti ispred hotela u kom odsedaju kako bi pravili buku. Ideja im je da donesu zvučnike i sirene i da ne dozvole košarkašima protivničkog tima da spavaju.

Po društvenim mrežama je haos, jedan od predloga je "gromoglasna tišina", a sve više navijača je podržava.

Svi koji dolaze u Beograd da igraju protiv izabranika Željka Obradovića navikli su na buku, a postoje velike šanse da sada Real dočeka situacija koju sigurno ne očekuju.

U potpunosti podržavam ideju GROMOGLASNE tišine na prozivci igrača Reala. Ionako će biti podeljene crne majice svima... Crno + muk i gaće će im same spasti. A nakon toga, probinaje svih decibila.

— Todor (@themilostodor) April 29, 2023

 U potpunosti podržavam ideju GROMOGLASNE tišine na prozivci igrača Reala. Ionako će biti podeljene crne majice svima... Crno + muk i gaće će im same spasti. A nakon toga, probinaje svih decibila - jedan je od navijačkih predloga, koji su mnogi podržali.

Bilo kako bilo, još uvek nije poznato koju će tačno taktiku simpatizeri crno-belih primeniti, ali nema sumnje da će atmosfera biti fenomenalna, jer već dugo cela Evropa bruji o srpskim navijačima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.