U PRVOM KOLU NISMO IZDRŽALI: Sada je nova prilika i nadam se dobrom ambijentu

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Okt.2023, 13:49

U PRVOM KOLU NISMO IZDRŽALI: Sada je nova prilika i nadam se dobrom ambijentu

Meč je na programu u četvrtak u 21.

Trener fudbalera Čukaričkog Igor Matić izjavio je pred utakmicu sa Genkom, da je belgijski tim najbolji u grupi ali da njegova ekipa mora da veruje u sebe.

Čukarički će protiv Genka u četvrtak od 21 sati odigrati prvi meč na domaćem terenu u grupnoj fazi Lige konferencija.

- Raduju me rezultati koje smo ostvarili u prethodnom periodu. Dobro radimo, rastemo, dobijamo na samopuzdanju i sve smo bolji. A to mnogo znači >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u evropskim duelima. Meč protiv Crvene zvezda nam je bila prekretnica, takođe protiv Ferencvaroša smo ostavili dobar utisak, ali smo skupo platili pad koncetracije pred kraj prvog poluvremena. Potom je usledila najbolja utakmica od mog dolaska na klupu Čukaričkog protiv Spartaka - istakao je Matić za klupski sajt i dodao da se "Brđani" neće predavati u susretu protiv belgijskog tima.

- Genk je verovatno najbolja ekipa u grupi. Dobra, kvalitetna, brza, sposobna da se lako transformiše, tehnički odlična. Imaju brzinu u ofanzivnom delu tima. Favoriti su ne samo u ovoj utakmici, već na svakoj. Sa druge strane i mi idemo uzlaznom putanjom, uz dužno poštovanje rivalu, ali moramo da verujemo u sebe, da radimo na utakmici ono što smo vežbali - rekao je Matić. 

Kapiten Marko Docić konstatovao je da i pored dugog staža u ekipi uvek ima nove ciljeve ispred sebe.

- Prošle sezone želja je bila da se izborimo za grupnu fazu nekog od evropskih takmičenja, sada je cilj da osvojimo prve bodove. Imali smo šansu u Budimpešti, poveli smo protiv Ferencvaroša, ali nismo izdržali do kraja. Meč protiv Genka je nova prilika, iskreno se nadam u sjajnom ambijentu stadiona "Dubočica" - istakao je Docić i dodao da se on u Leskovcu oseća kao kod kuće.

- Obećavamo im borbu do poslednjeg atoma snage, protiv rivala koji ima kvalitet, koji je nadigrao i Olimpijakos, ali je tada nesrećno eliminisan. Verujem da je ovo samo početak dobrih rezultata Čukaričkog u Leskovcu, jer nas potom očekuju još dva spektakularna meča, protiv Fiorentine i Ferencvaroša pred ovom divnom publikom - zaključio je Docić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Matić: Genk je verovatno najbolja ekipa u grupi, mi moramo da verujemo u sebe

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Okt.2023

Trener fudbalera Čukaričkog Igor Matić izjavio je pred utakmicu sa Genkom, da je belgijski tim najbolji u grupi ali da njegova ekipa mora da veruje u sebe.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Trener Genka: Ne potcenjujemo Čukarički

Izvor: B92, 04.Okt.2023

Trener fudbalera Genka Vouter Vranken rekao je pred utakmicu Lige konferencija protiv Čukaričkog da ne potcenjuje domaću ekipu..On je istakao da je cilj njegove ekipe da osvoji tri boda..."Pred nama je prvo gostovanje u grupi, želimo tri boda sutra, nismo došli ovde da igramo na bod, uvek nam je...

Nastavak na B92...

Igor Matić pred meč sa Genkom: Obećavamo veliku borbu

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Okt.2023

Fudbaleri Čukaričkog će sutra od 21 čas u Leskovcu igra prvu utakmicu na domaćem terenu u grupnoj fazi Lige konferencije protiv Genka.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.