Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2023, 17:12

U PRAVI ČAS: Potpisao Marko Šćepović posle polugodišnje pauze

Još ima štošta da ponudi.

Marko Šćepović, nekadašnji član Partizana, bio je slobodan igrač od 1. jula prošle godine kada se rastao sa Omonijom iz Nikozije, ali se od danas vraća u pun pogon pošto je potpisao ugovor sa španskim Lugom do kraja sezone.

Lugo će se ovog proleća boriti za opstanak u Segundi, imao je dosta problema sa efikasnošću, što je upravu kluba i odvelo ka potrazi za adekvatnim rešenjem. Nadaju se da je to srpski fudbaler i da stiže >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u pravi čas.

Šćepović (31) stasao je u Teleoptiku, dok je u Partizanu odigrao 68 utakmica i postigao dva gola za tri sezone.

Igrao je za Olimpijakos, Majorku, Terek Grozni, Muskron, Fehervar, Rize, Buriram Junajted i Omoniju. Na Kipru je proveo godinu i po dana i odigrao 52 utakmice, uz 17 datih golova.

Takođe, sakupio je pet nastupa za seniorsku selekciju Srbije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.