U PITANJU SU MILIONI: Evo koliko će Davidovac zarađivati u Zvezdi

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jul.2023, 18:33

U PITANJU SU MILIONI: Evo koliko će Davidovac zarađivati u Zvezdi

Poznati detalji.

Krilni centar Dejan Davidovac još uvek je prvo pojačanje Crvene zvezde, a prema pisanju Telegrafa poznata je i plata povremenog srpskog reprezentativca.

On će na Malom Kalemegdanu zaraditi 2.100.000 evra za tri godine na Malom Kalemegdanu, odnosno 700.000 "evropskih novčanica" po sezoni.

Davidovac je prošlog leta napustio Crvenu zvezdu i pojačao CSKA iz Moskve, a sada se posle godinu dana vratio u voljeni klub. U Rusiji je imao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 900.000 evra po sezoni.

Crveno-beli će i naredne sezone igrati Evroligu, pa se pored Davidovca očekuje još ozbiljnih akvizicija. Prema pisanju brojnih medija, Marko Simonović, doskorašnji igrač Čikago Bulsa, je blizu potpisa sa vicešampionom ABA lige, a spominju se i neka evroligaška imena.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Anamarija,  devojka Luke Dončića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.