U PARI SEN ŽERMENU REŠILI: Edegor je zamena za Mesija

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2023, 13:45

U PARI SEN ŽERMENU REŠILI: Edegor je zamena za Mesija

Pita se i Arsenal.

Fudbaler Arsenala i norveški reprezentativac Martin Edegor dobio je ponudu da bude jedan od predvodnika nove generacije Pari Sen Žermena, prenosi Dejli miror. Britanski list navodi da rukovodstvo Pari Sen Žermena planira novi koncept tima pošto argentinski fudbaler Lionel Mesi napusti francuski klub na kraju sezone.

 - PSŽ će imati značajan prostor u budžetu da Edegoru ponudi veću platu od one na koju može da računa u Arsenalu, pošto Mesi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ode iz kluba u junu - ističe Dejli miror.

Edegor (24) je igračku karijeru počeo u Stromsgodsetu, a potom je igrao za Real, Herenven, Vitese i Sosijedad. On je drugi deo sezone 2020/2021. proveo na pozajmici u Arsenalu, a potom je potpisao višegodišnji ugovor sa londonskim klubom. Norveški fudbaler je ove sezone odigrao 43 meča za Arsenal i postigao je 15 golova. Za reprezentaciju Norveške dva puta se upisao u strelce na 49 utakmica.

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD"

Pogledajte kako izgleda Lorena Gomez, snaja Serhia Ramosa

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.