Izvor: HotSport.rs, 28.Sep.2015, 20:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U NEDELJU ŽREB ZA EP U BEOGRADU: Zna se sa kim Srbija neće igrati u grupi!

Žrebanje za Evropsko prvenstvo, koje će se održati u Beogradu, biće organizovano u nedelju 4. oktobra u Skupštini grada, uz direktan TV prenos na RTS-u, sa početkom u 13 časova.

 
Pored visokih zvanica i političkog i sportskog života Srbije, žrebu će prisustvovati i čelnici LEN: Paolo Bareli, predsednik, Đani Lonci predsednik Tehničkog vaterpolo komiteta i Marko Biri sportski i marketing menadžer LEN.
U Beogradu >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << će se takmičiti 16 muških i 12 ženskih ekipa.
Muške ekipe su podeljene u sledeće šešire:
1 – Srbija, Mađarska, Italija, Crna Gora
2 – Hrvatska, Grčka, Španija, Rumunija
3 – Rusija, Nemačka, Francuska i Holandija
4 – Malta, Slovačka, Gruzija i Turska.
Žene su podeljene u sledeće šešire:
1- Španija, Holandija
2 – Mađarska, Srbija
3 – Rusija, Italija
4 – Nemačka, Grčka
5 – Portugalija. Francuska
6 – Turska i Hrvatska
Evropsko prvenstvo u Beogradu, u Kombank Areni, biće održano od 10. do 23. januara. Srbija brani zlato u muškoj konkurenciji. Podsetite sa sa kakvom željom i očekivanjima Šampionat iščekuju Filip Filipović i Stefan Mitrović.
Titulu u ženskoj konkurenciji brani Španija.
The post U NEDELJU ŽREB ZA EP U BEOGRADU: Zna se sa kim Srbija neće igrati u grupi! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo,   Vaterpolo

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Vaterpolisti u prvom šeširu na žrebu za EP u Beogradu

Izvor: Radio 021, 28.Sep.2015

Vaterpolisti Srbije su u prvom šeširu na žrebu za EP od 10. do 23. januara u Beogradu sledeće godine, koje će se održati u nedelju, 4. oktobra (13.00) u Skupštini grada...Evropski i svetski prvaci u grupi ne mogu da se sastanu sa Mađarskom, Italijom i Crnom Gorom, koje su takođe nosici. U drugom...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.