U NAJBOLJIM JE GODINAMA: Zlatni orlić se VRAĆA! Došlo je vreme

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jun.2023, 11:50

U NAJBOLJIM JE GODINAMA: Zlatni orlić se VRAĆA! Došlo je vreme

Ponovo u srpskom fudbalu.

Fudbalski klub Čukarički krenuo je u pojačavanje tima za evropske izazove, a na tapetu je sada jedan povratnik u srpski fudbal.

Juče su kao prvo pojačanje crno-beli doveli Namanju Ćalasana, a prema saznanjima Telesporta neće se dugo čekati na novi potpis.

Kako javlja pomenuti portal, Čukarički je u završnim pregovorima sa nekadašnjim fudbalerom Crvene zvezde Vukašinom Jovanovićem (27) koji planira da se vrati u Beograd.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Ovog leta mu ističe ugovor sa kiparskim klubom i izvesno je da će uslediti povratak u Srbiju, gde će defanzivac pokušati da oživi karijeru. Prošle sezone u dresu Apolona je na 16 nastupa zabeležio jednu asistenciju.

Jovanović je igrao u Crvenoj zvezdi, Zenitu, Bordou, Eibaru i Apolonu, čiji je član i danas.

Podsetimo, defanzivac je bio deo generacije "zlatnih orlića" koji su osvojili U20 Svetsko prvenstvo 2015. godine.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Rita Fortuna, supruga Nuria Fortune fudbalera Genta

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.